niedziela, 3 listopada 2019
sieciówka
W 2009 roku sieć McDonald's postanowiła opuścić Islandię. Wtedy niejakizakupił jednego z ostatnich zestawów firmy w tym kraju. Zamiast przekąskę jednak zjeść, schował ją do plastikowej torby. Jak wygląda burger po 10 latach? Okazuje się, że "starzeje się" zaskakująco wolno.ze dziwi mnie obecność matek z dziecmi a nawet calych rodzin na niedzielnym obiedzie ww "pyszności". Matki czas nauczyć się gotowac i wziasc się za robote!Po prostu wyjałowione i pozbawione wszelkich bakterii:) jak się miało zepsuć? musi być sterylne bo inaczej wypompowywanie wody z piwnicy wybili by spora populację przez 1 bakterie :) to raczej sukces niż porażka:Jakby nie było restauracji z dobrym, zdrowym jedzeniem, ale to dużo więcej kosztuje. A tu buła z mięsem za parę złotych.McDonald's tanie, niezdrowe jedzenie dla niewybrednych....Nic nowego . Na ten sam pomyslenia wpadł Howard Stern w latach 90 . I do dzisiaj trzy maja hamburgera w studiu, I wyglada calkiem dobrze po 25 latach .a koszmarna chemia musi byc jednak jakos strawiona wiec Makus musi serwowac cole w ktorej jest kwas , aten rozpusci nawet plastik. Tak wiec chodzmy cala rodzinka do Makusia , apo wielu latach takiego jedzonka w trumnie bedziemy wygladac jak zywi, em takie codziennie. I muszę sobie kupić solidną trumnę, bo chyba dłuuuuuugo w niej poleżę. Swoja drogą, ciekawe czy kościół uzna mnie świętym, jak mnie wykopią po kilkuset latach?Ziemniaki zaimpregnowane gorączym tłuszczem są praktycznie "zabalsamowane". Już setki lat temu gotowano w oleju deski na poszycie kadłubów statków - co chroniło drewno przed gniciem.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz